Några ord från Rune

På senaste klubbfikat fick vi fint besök från Triumphklubbens värmlandsavdelning. De berättade lite om sin verksamhet och åkturer. Vi spånade lätt om samarbete och tips (kanske via Facebook) till varandra om kommande
mc-aktiviteter.

Vi har en fin klubb med ordförande, kassör och sekreterare som helt ideellt gör ett mycket bra jobb. Klubben har bra ekonomi och en ganska trevlig klubblokal. Vi behöver ALLA tänka till och komma med åsikter om vad vi kan göra/medverka till så att klubben kan fortsätta med både gamla och nya roliga aktiviteter. På höstmötet blev det nog ganska klart att vårt trevliga och för oss alla uppskattade veteranrally Hammarösvängen hänger lite löst nästa år.

Själv har jag varit med och ordnat klubbresor och årsmöten under tre ordföranden och fyra sekreterare och tyckt det att det varit jättetrevligt. Men nu är det nog dags för en person som inte bara går på rutin, utan någon som kan göra NYA roliga saker för oss alla i klubben.

En summering av ovanstående blir att HMCV behöver lite hjälp av dig för att både du och de andra ca 150 medlemmarna ska tycka att vi alla är med i en klubb där vi har fyllt på med ny 98- oktanig bensin (inte el).

Kom på fikamötena, läs på hemsidan och skriv massor av trevliga saker på Facebook, för här tycker jag att det ska vara högt i tak om lite av varje som rör vår härliga hobby.

Mvh Rune

Dela den här sidan